Магазин Идеал Стандарт-Видима

 

ФЛАЙТ ЕЛ ЕООД е официален дистрибутор на ИДЕАЛ СТАНДАРТ-ВИДИМА за гр. Бургас и област Бургас.

Флайт Ел ЕООД е лидер в обзавеждането на бани в гр. Бургас и по южното черноморие вече над 30години. Официален дистрибутор на завод Идеал Стандард- Видима АД за бургаският регион.

От 1991г., фирма Флайт Ел ЕООД е лидер в обзавеждането на бани и тоалетни в гр.Бургас и цялото южно Черноморие. В нашият шоурум и магазин „Севлиево“ , може да намерите всичко свързано с обзавеждането на банята: плочки за баня, гранитогрес, смесители за баня, душ кабини, тоалетни чинии, мивки, паравани за баня, вани, проточни бойлери, мебели за баня и различни аксесоари, хидромасажни вани, парни кабини и други.

Нашите консултанти са готови да се съобразят със желанията и нуждите на всеки клиент. Предлагаме Ви индивидуални триизмерни проекти според размерите и устройството на вашата баня, а главният дизайнер на фирмата ще се погрижи да получите информация за продуктите и ще ви помогне със съвет за избор на най-подходящите такива. Може да получите консултация на място и да разгледате нашите подбрани стоки за обзавеждане на кухнята : плочки за кухня, смесители за кухня и кухненски мивки.

За връзка с нас

 

гр. Бургас, жк. Братя Миладинови, бл.91

056 / 54 60 87

0888 / 508 633